De pianist.

 

Dick Laan. 

 

 

 

Mijn liefde voor muziek begon al van kind af aan. Ik denk dat dit kwam omdat mijn opa viool speelde en mijn moeder zong. Het eerste instrument waarop ik speelde was een piano. Ik heb vanaf mijn negende tot mijn dertiende les gehad van, een in mijn ogen, chagrijnige oude zak die pianoleraar was.  Na die vier jaar had ik er genoeg van.

 

En pas op mijn achttiende, toen ik mijn echtgenote leerde kennen, ben ik weer gaan spelen. Door samen met haar muziek te maken begon ik er weer zin in te krijgen. Uiteindelijk ben ik gaan spelen bij Lentebloemen, Operette ver. Harmonie, en in allerlei combinaties met andere instrumenten.  Naast de muziek ben ik werkzaam als leraar wiskunde en natuurkunde bij de Operationele School van de marine. Ik speel alweer een aantal jaren bij Mescalanza. Daarnaast speel ik nog bij allerlei solisten en af en toe als gelegenheidsbegeleider van allerlei verenigingen.

 

Zelf ben ik vooral een liefhebber van klassiek (vooral kamermuziek), musical en moderne "ballads' en dit zijn dan ook de voorstellingen die ik graag bezoek. Ook hou ik me graag bezig met lezen, fietsen, wandelen en skiën, waardoor ik regelmatig vrije tijd te kort kom.
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK